Mrs. Biggest Dream
Luahan 4
Friday, 1 January 2016 • 22:47 • 0 comments
Agak nya dia x nampak perubahan pada diri aku.. Yang makin kurus cengkung macam.. Tak ada yang nak peduli kan.. Ada sebab aku diam seribu bahasa.. Aku nak nagis aku tahan aku pendam.. Apa lagi aku boleh buat.. Aku hanya mampu luahkan shaja.. Bila aku berucap aku kena marah or so on lhaa yang membuatkan aku terbantut untuk luahkan.. Aku x mampu nak cakap smua nt kena marah ..entah lhaa kekadang.. Aku nak keluar dari semua ni.. Aku nak duduk overseas.. Aku nekad x nak duduk malaysia.. Aku nak dia org tahu siapa aku sebenarnya.. Orang tak nak respect aku.. Penat buat baik dengan orang tapi orang tengkung-ii marah.. Aku ni apa babi?? Kapla bana ar.. Selalu nak di pergunakan.. Di permainkan.. Aku tak hamak nak hidup macam ni.. Cepat mati supaya lagi best bila aku tak ada kat sisi.. At least sedar sikit siapa aku.. Aku menyampah orang tak nak hargai aku smue.. Mama suka cakap ada aku kisah.. Mean aku ni sape dorh???? Da tak nak amek berat lagi pasal aku.. Aku nak freedom.. Aku juga perlu ketenangan.. Aku nak normal n fahami masa muda aku remaja aku.. Aku da lemah dengan smua ni.. Aku da tak berdaya.. Nak tahan dan lawan semua ni.. Aku tak pernah nak rse happy sepanjang masa.. Jangan buat aku sedih.. Aku benci kesedihan..bila aku dapat luahkan kat sini.. Aku rasa lega sedikit sebanyak.. Aku buntu.. Mana pergi orang bila time aku ng sukar??? Babi babi pada orang bila time aku senang.. Andai Allah bagi kau apa aku rasa? Nak tahu menangis ke tak aku tengok kau.. Aku bagi kesenangan tapi kau pijak n sempat foya-ii gn orang lain.. Tak pe.. Nevermind.. Sampai ketemu lagi diary.. Happy New Year dalam kesedihan kemurungan.. :(


PASTFUTURE
Owner

Mrs.Biggest Dream
20 Years Old
I am Multimedia Students
AWKWARDANDWEIRD
Be Yourself
Taken By My Parents

Walkie Talkie



My Status
>> Milik SomeOne
date : 25 November 2014
at:11 p.m


>> Semester 2
date : 30 Disember 2014
at: 10a.m


>>Meet And Miss Him
date: 5 Januari 2015
at: 13.12pm

History

  • Selamat Hari Raya Korban !!
  • aku tak tahu nak ceritakan kat siapa lagi..tapi ak...
  • Luahan Hati 3
  • Langkawi Holiday
  • Luahan Hati 2
  • I Miss Syak_Akeer so Much
  • I Don't Know But I am In Love Of Him.
  • NON-TITLE
  • Cerita APRIL 2014
  • A middle feeling

  • D' Credits
    Basecode : N.Afiqah
    Template : Inspirit's Baby
    Edited : AfiQah Leman