Mrs. Biggest Dream
I Miss Syak_Akeer so Much
Wednesday, 24 December 2014 • 02:09 • 0 comments
ASSALAMUALAIKUM


Dear Hubby,

                      Just now i can't sleep because of you.. This song that you heard it is very touched my heart.. sayang harap biyy dapat menghayati music yang di mainkan.. tajuk lagu ni taeyang by Eyesnoselips.. syg tak saba nak  jumpa biyy tak lama lagii.. saya harap biyy sihat-ii walau tadidapat video call sekejap je.. syg faham biyy tak sihat sekrang.. knapa biyy slalu diserang demam.. ysg risau lhaa..hurmm.. biyy kena kuat taw.. jangan lupa mkan ye syg.. syg da mula cintakan biyy walau pada mulanya agak sush nak letak biyy dlm hati syg..  syg, sy suka awak taw...


                       Sy pon tak tahu macam mana etiba awak ada hati kat saya. haha.. awak kata awak terpandang sy dan terdetik rasa suka dalam hatii.. adakah itu cinta pandang pertama?? .. apa pon tak boleh.. sy sendiri pon tak dapat di jangka macam mana lhaa sy ley terpikat dan suka pada awak.. mungkin paksaan tuk couple tu yang membuat saya slow-slow ada perasaan terhadap awak.. tak saba nak jumpa dan peluk seakan cerita kartun jumpa kekasih tu.. haha.. tapi jangan lhaa k.. jumpa depan dan kuar sama tu da okeyh tuk melepaskan rindu.. saya harap kita kekal.. setiap hubunga mesti pinta kebahagian dan berkekalan sehingga hujung nyawa... 

                      Sayang, Terima kasih kerana hadirkan diri dalam diri sayang yang serba kekurangan tak seberapa.. cuba terima buruk baik saya ye.. Terima kasih juga sebab memilih dan memiliki saya seadanya sayang... Cinta tak mengenal usia, jarak, umur dan darjat.. In Syaa Allah.. apa yang kita sama-sama impikan tercapai... :')

                       AwAK nak tahu.. saya suka gelar awk mok comel.. sebab hanya saya seorang je boleh panggil.. if ada org lain yang panggil.. I'LL CHANGE THE NICKNAME OF YOU.. okeyhh.. hehe.. tak saba juga nak tunggu esok dan tunggu awk contact sy.. hari kita x contact seberapa sangat sebab wak x sihat kan..? Jangan tak makan ubat dan makan itu pemting tuk tenaga dalam badan awak tu syg..

K lhaa biyy.. Da pukul 2.10 pagi.. it already late night.. i want go to sleep now.. sweet dreams my dear and good night.. lastly, I ALWAYS LOVING YOU EVERYTIME.. I'LL AND I TRY SAYANG.. Bye dear ~


PASTFUTURE
Owner

Mrs.Biggest Dream
20 Years Old
I am Multimedia Students
AWKWARDANDWEIRD
Be Yourself
Taken By My Parents

Walkie Talkie



My Status
>> Milik SomeOne
date : 25 November 2014
at:11 p.m


>> Semester 2
date : 30 Disember 2014
at: 10a.m


>>Meet And Miss Him
date: 5 Januari 2015
at: 13.12pm

History

  • I Don't Know But I am In Love Of Him.
  • NON-TITLE
  • Cerita APRIL 2014
  • A middle feeling
  • happy bday to me...
  • Gilap setelah sekian lama menghilang..
  • About GUY !
  • Non-Title ..
  • Happy tak semena..
  • Dia yang terakhir ....

  • D' Credits
    Basecode : N.Afiqah
    Template : Inspirit's Baby
    Edited : AfiQah Leman