Mrs. Biggest Dream
I Don't Know But I am In Love Of Him.
Tuesday, 23 December 2014 • 14:00 • 0 comments
ASSALAMUALAIKUM

Hai sayang, awak buat apa tu sekarang ?? entah da bangun ke belum dia skrang ni..tahu lah waktu cuti mcm ni..memang tidur je lhaa.. huhuhu.. Hope awak jaga diri awak k..jaga mata jaga hati jaga niat keyhh.. saya sayang awak seorang je sekarang ni syg.. I LOvE YoU !! Saya rindu saat kita kuar bersama.. gaduh ke tak kita tetap steady.. hahaha.. sporthing.. Caring gila.. nakal macam bebudak manja nya.. kalah saya.. hahaha.. btw, dalam mengenali awak yang penuh dugaan ni terasa sangat bahawa siapa diri awak sebenarnya tuk tahu tentang diri awak.. Yang saya tahu awak ni boleh tahan juga branded nya kalau bab memilih barang..dari satu saya dapat sikit siapa diri awak.. awak suka membantu... dari situ saya dapat sikit lagi siapa diri awak.. tapi ada seperkara awak tak tunjuk dan bagi tahu serta clue tuk saya tahu diri awak lagi... certain, awak pendam awak diam awak tak nak cerita semua tu kat saya sebab awak tak yakin pada saya takut saya tak boleh bagi pendapat yang bernas dalam membantu diri awak... Sayang, just once that i need is you must have confidently in yourself in anything sonething and else in you life my dear.. i was suport behind you dear.. i try my best for you,.. You Must Know That I LoVe You...  ag satu awak suka buat tak tahu sedangkan awak tahu.. haisshhh.. awak suka buat saya LOADING kan.. Geram pulak tengok.. bila fikirkan balik dan kenangkan balik.. hahaha.. kelakar lhaa sayang...


Orang kata tak secomel tapi hati bak kata si dia "Perasaan dan jiwa tak boleh di buang begitu sahaja dan tak juga senang di permainkan sebab hati adalah segala macam perasaan"  Aku suka sangat gambar background biru ni..sejuk mata melihat, tenang sangat sayang.. Muhammad Syakir Bin Abd Nasir.


Thanks Biy Make this photo as Profile Picture Wallpaper In your Fone.. teringat gamba ni saat kita kat dataran pahlawan teman izny dan husna tengok baju.. ketika tu kan saya cuba lari jauh dalam kedai baju tu tapi awk tetap nak dengan saya.. awak cari saya dan awak tetap nak dekat dengan saya..awak tak ley jauh dengan saya.. saya nampak awak ketika tu.. saya nampak semua nya sayang...  Entah bila saya akan dapat merasa lagi saat ni biyy.. naik kereta sama-ii sampai bosan tak tahu nak buat dan kemana.. hehehe.. last kali kita layan lagu dalam kereta sambil minum coconut shake .. hehehe.. awak tahu Happay sangat time ni..


Masa Saya kat langkawi baru-ii ni.,, awak kata gamba awak tidur ni adik awak tangkap...  awak pon bagi saya gamba ni.. awak tahu tak saya suka gila gamba ni betapa sayu nya hati saya... Melting habis ar...bukan senang nak dapat gamba macam ni tanpa editing... awak mesti tahu punya... Btw, Thanks sayang .. I LIKE THIS PICTURE VERY MUCH BABY !! 


Masa ni awak suka norhh ngajuk.. tak pe..nak pujuk dia senang je.. makan MCD.. Tu kan Seyum.. hehehe.. saya ingat semua waktu kita keluar awak..


ehemm.. saya tak sangka lak gamba ni mengila kot... jadi pulak tetiba.. kelakar taw gamba ni... saya suka tengok.. hehehe.. tak sangka awak ni boleh tahan juga bab selfie ni.. hehehe.. sayang awak mokk.. 

Sebenarnya sayang. banyak lagi gamba kalau boleh saya nak masukkan tapi saya masukkan gamba yang paling saya suka dan tersentuh hati ni... saya tak tahu kenapa tapi saya suka AWKWARD AND WIERD... Awak tahu kan saya ni macam mna.. hehe.. I LOVE YOU  BIYY.. if you know my blogg.. i hope so that u read my story about us .. 

k lhaa sampai sini kita cerita.. dan Syakir saya harap awak sihat-ii sahaja kat sana.. TAKE CARE MY DEAR,,

And the best Part is..


saya ukir nama pada pasir masa saya kat langkawi.. saya tak pernah lupakan awak sayang.. ingat tu.. saya sayang awak...





PASTFUTURE
Owner

Mrs.Biggest Dream
20 Years Old
I am Multimedia Students
AWKWARDANDWEIRD
Be Yourself
Taken By My Parents

Walkie Talkie



My Status
>> Milik SomeOne
date : 25 November 2014
at:11 p.m


>> Semester 2
date : 30 Disember 2014
at: 10a.m


>>Meet And Miss Him
date: 5 Januari 2015
at: 13.12pm

History

  • NON-TITLE
  • Cerita APRIL 2014
  • A middle feeling
  • happy bday to me...
  • Gilap setelah sekian lama menghilang..
  • About GUY !
  • Non-Title ..
  • Happy tak semena..
  • Dia yang terakhir ....
  • VARIETY STORY

  • D' Credits
    Basecode : N.Afiqah
    Template : Inspirit's Baby
    Edited : AfiQah Leman