Mrs. Biggest Dream
Cerita APRIL 2014
Monday, 15 December 2014 • 00:23 • 0 comments
ASSALAMUALAIKUM

Hi korang.. :) da lama gila aku tak update blog aku ni..memang citer nya da berhabuk lhaa juga.. semenjak masuk pengajian baru ni.. banyak perkara aku ingt aku pelajari.. tapi malam ni.. aku tak dapat nak tahan sebak kesedihan yang aku rasa yang aku pendam seorang diri dan yang aku lalui semua ni.. serta malam ni juga di dalam blog ni tempat aku meluahkan perasaan aku.. aku tak tahu lagi nak ceritakan kat siapa.. aku tak berani nak cerita pada orang sebab aku tahu musuh dalam selimut tu kat mana-ii je ada..

ada benda aku aku nak cerita mungkin mengarut tapi...aduhai kenapa lhaa tetiba aku lupa ingatan untuk bercerita ni..

Sejak peristiwa aku kena kuar dari kolej tanpa sebarang notis dan di halau dari kolej tu.. aku tak dapat nak terima hakikat semua ni.. aku rasa sakit sangat hati dan dendam yang teramat kuat sangat sehinggakan aku tak boleh nak maafkan dia orang... kenapa hal itu patut masuk dalam kolej sedangkan masa orintasi cakap tak serupa bikin... aku sedar orang memang iri hati dengan aku ketika itu.. dengan kemewahan dan kekayaan aku peroleh sendiri dengan hasil titik peluh aku..sometimes, i can forgive myself bcause of that.. i didnt mean to be lied but who's know my heart..?? aku silap orang yang meluahkan segala isi hati aku bila di soalkan kembali iaitu PUAN ZAHARAH MAMAT tak silap nama lecterur tu.. tapi lecturer tu juga lhaa yang fitnah aku cakap belakang kat family aku cakap aku $%^#$##@... Aku jatuh terduduk mendengar kata-kata itu keluar dari mulut mak aku sendiri bahawa lecturer tu yang berkata.. Hanya Allah sahaja tahu hati aku.. orang yang menjatuhkan aku ni aku doakan supaya kau rasa apa aku rasa sekarang kelak.. aku tak pernah kacau atau ambil hak kau... aku ingat lagi waktu tu bila lecturer yang sama meminta bukti business yang aku jalankan.. dia hanya mengganguk sahaja..sejak dr tu hati aku syak semacam ada yang tak kena.. memang perkara itu da lepas tapi ia menjadi segar dan dendam di dalam ingatan aku... aku tak boleh nak maafkan orang seperti ini walaupun bertudung labuh sopan tapi hati dan pemikiran macam sampah... if dia jatuh aku hanya mampu tersenyum menangis dan tidak berkata apa-apa...


I JUST CAN SAID FUCK-OFF BUSTARD..


Dalam perjalanan aku pulang ke rumah pada waktu itu waktu malam..bulan april 2014... aku menangis dalam kereta tidak hentinya.. aku rasa terseksa sangat pada waktu itu.. kenapa seksa aku macam ni.. NUR SYAHIDATUL HUSNA ABD RAZAK... nama dua ekor ni akan terus dalam ingatan aku sampai hujung nyawa aku..  Dunia ni kejam kerana perbuatan manusia..

Kenapa setiap kali hubungan aku dengan abah baru nak baik ada je batu api, marah dan panas baran yang membuatkan aku tak rapat sehingga kini hari ni 15 desember 2014..  Apa aku ada semua hilang begitu je... keluarga aku berpuak.. aku akan benci kau ZAHARAH MAMAT dan HUSNA ABD RAZAK sampai aku mati sekalipun 7 keturunan aku will not forgive both of you..

Sblom aku mengutuskan tuk masuk kolej lain..aku fikir dhulu jurusan apa pelru di ambil tapi tak pecah kepala sprti engineering dulu.. aku terpaksa tipu rakan kolej aku dan smue orang di mana aku belaja sekrang...yang pastinya jauh dari sudut mata dan hati..

Aku rasa sedikit tenang bila aku meluahkan disini dan maki marah mengamuk disini.. tapi aku tetap tidak akan memaafkan mereke dua ekor itu..

Next story adalah adik aku menjadi batu api dalam family.. nak tahu kenapa?? iRi hati punya pasal lhaaa... aku tak tahu nak cakap apa and just can smile and psyco di sebalik kata-kata yang bakal dilontarkan.. aku redha apa milikan aku selama ni jadi hak orang.. aku hanya mampu berdoa semoga apa yang di hajatkan dan ambil dari tangan aku.. terima balasan penyeksaan hati sperti aku alami.. AAMIIN.. :)

Sekian, :'(




PASTFUTURE
Owner

Mrs.Biggest Dream
20 Years Old
I am Multimedia Students
AWKWARDANDWEIRD
Be Yourself
Taken By My Parents

Walkie Talkie



My Status
>> Milik SomeOne
date : 25 November 2014
at:11 p.m


>> Semester 2
date : 30 Disember 2014
at: 10a.m


>>Meet And Miss Him
date: 5 Januari 2015
at: 13.12pm

History

  • A middle feeling
  • happy bday to me...
  • Gilap setelah sekian lama menghilang..
  • About GUY !
  • Non-Title ..
  • Happy tak semena..
  • Dia yang terakhir ....
  • VARIETY STORY
  • KEMAS BILIK !
  • Yang Terindah

  • D' Credits
    Basecode : N.Afiqah
    Template : Inspirit's Baby
    Edited : AfiQah Leman