Mrs. Biggest Dream
NON-TITLE
Monday, 15 December 2014 • 21:44 • 0 comments
ASSALAMUALAIKUM

HEY GUYS GIRLS !! ^_^

Selesai darh semester 1 aku di sini.. Now, awiting to langkawi vacation.. i hopefully much that my result for this time be nice and good... i can't wait for new superbike but depends on my result keyhh.. banyak sebenarnya cerita aku nak cerita.. bila semalam aku da luahkan terasa sangat hati ni da lega gila.. tapi fikiran aku masih terganggu..aku tak tahu lhaa kenapa..aku banyak memikirkan harta benda yang tidak betul sama ada aku akn dapt atau tidak DAN fikirkan dia.. gamba dia tak de pulak dalam komputer aku ni.. kalau ada aku da masukkan dan perkenalkan dia pada korang.. hehehe..

Segala history aku yang aku pendam aku rasa mampu luahkan disini shaja.. i dont baby.. hahaha..

Yang aku fikirkan sekarang nak tenangkan fikiran di pulau Langkawi tu sepuas mungkin... tak nak fikirkan apa-apa just have fun and enjoy on there.. sikit betul coretan aku ni... tapi tak pe.. asalkan hati aku kosong sbb aku da luahkan disini.. mungkin selepas ni aku mungkin senyum dan mendiamkan diri je pas ni keyhhh... all things what i own is for me ONLY !!.. i cant share, give and tell to everyone..bye guys... i will tell u all later after back from langkawi keyhh... see you soon baby !! >_<


PASTFUTURE
Owner

Mrs.Biggest Dream
20 Years Old
I am Multimedia Students
AWKWARDANDWEIRD
Be Yourself
Taken By My Parents

Walkie Talkie



My Status
>> Milik SomeOne
date : 25 November 2014
at:11 p.m


>> Semester 2
date : 30 Disember 2014
at: 10a.m


>>Meet And Miss Him
date: 5 Januari 2015
at: 13.12pm

History

  • Cerita APRIL 2014
  • A middle feeling
  • happy bday to me...
  • Gilap setelah sekian lama menghilang..
  • About GUY !
  • Non-Title ..
  • Happy tak semena..
  • Dia yang terakhir ....
  • VARIETY STORY
  • KEMAS BILIK !

  • D' Credits
    Basecode : N.Afiqah
    Template : Inspirit's Baby
    Edited : AfiQah Leman