Mrs. Biggest Dream
Non-Title ..
Thursday, 12 December 2013 • 20:03 • 0 comments
ASSALAMUALAIKUM



Hai ! singgah lagi aku ke sini . banyak story yang tak berapa nak aku cerita kat sini . umpama meluahkan sesuatu perasaan tapi malu ar nak cerita kat kawan . Blog fiqa ni memang jarang orang berkunjung so senang sikit fiqa nak luahkan kat sini . biar selama ni aku diam . aman . bahagia sebab aku tahu yang aku sedang bebas dari konkongan orang yang tak de nak kusutkan kepala otak aku ni .

Hurmm . Cuti sem ada tinggal 2 minggu lebih kurang sahaja lagi . Kenapa lhaa aku excited sangat nak balik hostel sedangkan duduk kat rumah lagi best . nak makan apa smue ada . sedap pulak . kalau kat asrama . tawar ke tak ke manis ke tak main tibai je makan . lagi pun tak da pilihan kan katakan . hurmmm .



Tiba-tiba kan . aku rasa berdebar seketika . tak tahu lhaa . seolah macam meneka berapa agak nya result yang aku perolehi untuk semester 3 ni . aku rasa teruk lhaa . bila aku bayangkan balik . memang teruk sangat lagi construction material OMG !! aku baca tapi tak masuk . arghh !! biasa lhaa tu belajar last minit memang macam tu agak nyee . masuk dewan terus blank .



Orang kata perkara lepas jangan di ungkit . yang lepas usah di kenang . yang penting kena fikir pada bakal SEMESTER 4 ni . IN SHAA ALLAH . aku cuba lakukan terbaik lagi . aku sedar aku bukan lhaa kategori pandai . tapi kalau tak de usaha tak guna jugakkan . sebab USAHA TANGGA KEJAYAAN . nah !! gitu dong . eceh !! hahaha . opss . ter-OVER lak . normal lhaa kan kita sebagai manusia . having feeling . hurmmm . aku rasa itu sahaja kot dulu . da malam . nak mandi . nanti aku sambung lagi taw . bye . see u again .


PASTFUTURE
Owner

Mrs.Biggest Dream
20 Years Old
I am Multimedia Students
AWKWARDANDWEIRD
Be Yourself
Taken By My Parents

Walkie Talkie



My Status
>> Milik SomeOne
date : 25 November 2014
at:11 p.m


>> Semester 2
date : 30 Disember 2014
at: 10a.m


>>Meet And Miss Him
date: 5 Januari 2015
at: 13.12pm

History

  • Happy tak semena..
  • Dia yang terakhir ....
  • VARIETY STORY
  • KEMAS BILIK !
  • Yang Terindah
  • Tak Tahu Kenapa ?
  • Suka Duka is Cheerful
  • Tak Percaya..Dia call..
  • TAK saBo Eden !!
  • HAPPPY EID AL-ADHA

  • D' Credits
    Basecode : N.Afiqah
    Template : Inspirit's Baby
    Edited : AfiQah Leman