Mrs. Biggest Dream
Happy tak semena..
Wednesday, 11 December 2013 • 21:05 • 0 comments
ASSALAMUALAIKUM

heyyy !! hai korang . muncul lagi aku kali ni . tak sampai satu hari . aku tahu dia mesti akan balik pada aku . aku harap sangat kali hubungan aku dengan dia tak seperti dulu . aku cuba ubah dan mengubah diri aku ni ke arah lebih baik . perasaan sedih aku yang dulu hilang dengan begitu shaja . tak sangka dia sayangkan aku lagi dan merindukan aku ini . aku harap sangat yang dia lelaki terakhir dalam hidup aku . malam tadi adalah saksi yang dia nak balik pada aku . aku tak sangka smue itu . aku tatapi gambar dia . dengar lagu yang dia nyanyikan untuk aku . suka sangat . aku merindukan suara dia ketika ini . tapi kenapa aku tak bersedia lagi untuk balik pada dia ? adakah aku masih trauma dengan dia ? atau mengingati kisah silam ? aku serik lhaa kena marah dengan dia . aku takut sangat lhaa . kenpa ea ? atau aku tak boleh kena marah ? dia panas baran tu je kelemahan dia . hurmmm . aku harap persahabatan aku dengan dia boleh tahan setahun . sebab nak tunaikan azam aku 2014 ni . kalau dia boleh tahan sebab tunggu aku n tak couple dengan aku setahun . aku respect gila kat dia kalau dia tak de couple dengan orang lain k . tapi kan aku tak suka sangat kalau dia menceritakan sesuatu yang aku kurang senang dengan dia . ada ar . takkan nak cerita kat sini . tapi tu lhaa . membuatkan aku sedih . aku nak tahu lhaa apa sebab dia nak kan aku balik ea ? tiba-tiba aku teringa kata-kata NABILA RAHMAN dengan hadijah . kawan sekolej aku . dia lhaa yang menasihati aku . bagi aku dia orang ni da cukup baik pada aku . thank kawan . walau kadang kita gaduh . tapi tak bermakna aku nak benci korang . hurmmm .

sekarang ni aku happy tak semena dengan hati terbuka dia nak balik pada aku . tapi kan yang aku pelik sekarang ni kenapa dia minta putus ea ? kenapa dia suruh aku belah ea ? patut tak aku balik pada dia ? patut ke ? dengan selama ni dia buat kat aku . kau kena pikir pandai fiqa . orang nak buat kita cair ni macam-macam cara je . tahu lhaa hati aku mudah cair macam tu je . hurmmm . aku geram pulak tiba-tiba sekarang . ishhhh . arghhh !!! tak nak lhaa . nanti dia ulangi lagi kesilapan yang dulu . ni mesti ada pape kan . sabar fiqa . kita tengok mainan dia slow-slow . kita follow je apa dia nak buat . jangan ikutkan hati sangat k . sabar taw . tak fiqa . if kalau dia untuk kau . kau teruskan je k . hidup mesti banyak benda kita kena belajar . mesti di mulakan dengan kesusahan dahulu baru kesenangan . allah takkan uji sesuatu benda tu kalau tak de hikmah disebaliknya . hehehe .before last writing . i wanna share something . some picture we together hangout . hahaha . terabur bi aku .


korang pernah kan tengok gamba ni dekat profile about kan ? hehe . gambar lama kami . susah aku nak bergambar sebenarnya . melainkan ada kamera . memang snap habis aku . hehehe . 

ada lagi kesempatan aku menulis blog lagi k . hehehe . bye . jumpa lagi korang . 



PASTFUTURE
Owner

Mrs.Biggest Dream
20 Years Old
I am Multimedia Students
AWKWARDANDWEIRD
Be Yourself
Taken By My Parents

Walkie Talkie



My Status
>> Milik SomeOne
date : 25 November 2014
at:11 p.m


>> Semester 2
date : 30 Disember 2014
at: 10a.m


>>Meet And Miss Him
date: 5 Januari 2015
at: 13.12pm

History

  • Dia yang terakhir ....
  • VARIETY STORY
  • KEMAS BILIK !
  • Yang Terindah
  • Tak Tahu Kenapa ?
  • Suka Duka is Cheerful
  • Tak Percaya..Dia call..
  • TAK saBo Eden !!
  • HAPPPY EID AL-ADHA
  • spend time if sempat..

  • D' Credits
    Basecode : N.Afiqah
    Template : Inspirit's Baby
    Edited : AfiQah Leman