Mrs. Biggest Dream
Dia yang terakhir ....
Tuesday, 10 December 2013 • 19:07 • 0 comments
ASSALAMUALAIKUM


kat tanjung emas muar . ketiga kalinya berjumpa .


karaoke alibaba bersebelahan giant cheng melaka . bilik stacy 2 jam .

GAMBAR DI ATAS NI adalah gambar kenangan yang aku miliki . aku malu nak cerita pasal dia . sebab dia lah lelaki terakhir yang aku cinta . selepas ni aku mula hidup single . akan aku tunaikan hasrat aku sebagai azam 2014 . aku tak tahu apa permainan dia sampai dia kata mcam tu sekalii kat aku . sesiapa yang mengenali dia ketika kau orang baca blog aku . dia lah bekas kekasih aku . eceh a.k.a Ex-Boyfriends . this is true . bukan nak poyo ke apa ke ? tapi perasaan yang allah kurniakan setiap manusia . so harus lhaa ada kan . mamat ni aku kenal dia melalui BBM (blackberry Messenger) . Satu hari tu aku BC something kat smue blackberry user . tiba-tiba dia menjawab soalan aku ni . so aku jawablah dia serius ke ? kau pada mula nya ingat dia main2 . tapi dia kata serius . tapi masa tu aku was-was juga . sebab lelaki kan . masa tu aku tak de lhaa gelojoh sangat . awal-awal da pangilan sayang so nak tak nak aku ikutkan je lhaa untuk jaga hati dia .  

txt punya text x sangka boleh ada hati pada dia . aduhai mengapakah ketika itu . hurmmm . pertemuan pertama dekat port klang . di mana aku turun TBS dahulu baru naik KTM ke port klang dengan harga Rm4.60 x silap lhaa . sesampainya dekat klang . dia dengan kwan dia yang punyai nama seakan sama menjemput aku . aku tak percaya masa meet tu aku akan jadi ilik naya tak lama lagi . 

setelah hubungan terjalin . kami semakin sayang dan dalam diam-diam dia punyai rahsia yang dia sorokkan . sukar untuk kau menekanya . tapi tak sangka lhaa . smue gambar , txt dan lain lagi masih simpan rapi di dalam telefon nya . Borhhh ! awek mana tak panas tengok teman lelaki macam tu . serius dia bukan ciri lelaki yang senang setia pada satu perempuan . pada mula je jujur tapi hakiakt nyer . tikam aku . kalau lekaki pandai . takkan buat mamcam ni . tahu bersyukur lhaa sikit . hurmm . tak tahu langsung nak hargai teman wanita kau kan . aku jaga diri kau kat sini demi kau . tapi malangnya . kau sanggup kata aku macam tu . aku tau . satu hari nanti kau akan cari aku semula . Azizi Izwan Ramli , aku akan cuba buktikan kat kau yang bahawa kata-kata kesat kau yang kau lontarkan pada aku dulu boleh bagi kat kau . terima kasih atas kata-kata kesat kau di dalam kereta tempoh hari . sebenarnya kan . rezeki yang kau dapat tu Allah bagi tahu . bukan punca aku or berkaitan dengan aku tahu . kalau kau pandai , pemikiran kau takkan kolot macam ni . serius bodoh . 

First kau hantar aku kat hostel sehingga ex aku syafiq salam dengan kau pun tak tahu nak fahamkan . salam yang dia beri bukan kosong taw . Agak da lama tak kena nyak kau ni kan ? main-main lagi lhaa dengan aku k . aku ingat selama ni salah aku tapi bukan salah aku . kalau aku tak sayang kau . tak korban tuk kau . da lama aku tinggalkan  kau . sebab aku setia pada kau lhaa . aku sayang kau lhaa aku sanggup buat smue ni . memang kau tak hargaikan apa aku buat selama ni . aku ambil berat . aku buat zie . aku buat smue tu . 
tak pe zie . mungkin kau senang sekarang . jangan sampai aku datang tempat kau pulangkan barang yang patut aku bagi pada kau k . aku bukan bodoh zie nak bakar ke apa ke . masalah ni hak kau . barang kau . aku patut pulangkan . aku tak batak langsung barang kau . sebab aku mampu beli . terima kasih lhaa sikit dorh sebab masih ada perempuan nak sayangkan kau dan terima kau seadanya  walau kau macam orang gila aku tengok . terasa kejam sangat bila kau marah aku maki aku macam tu . kenapa susah sangat nak lupakan peristiwa . :(

mesti kau tengah bahagiakan sekarang . semoga kau dalam keadaan baik-baik je . di naikkan pangkat demi membantu keluarga di kampung . murahkan rezeki . luaskan pintu rezeki tuk keluarga kau . di beri kesihatan yang sempurna dan sihat dalam melakukan suatu tanggungjawab . LASTLY , aku berharap agar cerita kenangan tentang kita berdua tidak kau cerita pada bakal teman wanita yang seterusnya . aku mohon . padam lhaa segala gambar tentang aku yang kau simpan . padam segala text yang pernah kita txt k selama ni . aku tak nak bakal teman wanita kau sakit hati akan itu sperti mana aku sakit hati melihat nya mendengar nya . bagaimana aku faham perasaan kau . begitu juga kau faham perasaan aku . Dengarlhaa rintihan terakhir daripada aku AZIZI IZWAN BIN RAMLI . kalau kau manusia . kau faham hati aku sebagai perempuan . pleaseee . :'( . i think that all writing today . but , i feel sad again right now . i can't forget him . because he done do something between us . btw , one day i will be make sure that i prove that I can and with the words you are pierced my heart . bye~





PASTFUTURE
Owner

Mrs.Biggest Dream
20 Years Old
I am Multimedia Students
AWKWARDANDWEIRD
Be Yourself
Taken By My Parents

Walkie Talkie



My Status
>> Milik SomeOne
date : 25 November 2014
at:11 p.m


>> Semester 2
date : 30 Disember 2014
at: 10a.m


>>Meet And Miss Him
date: 5 Januari 2015
at: 13.12pm

History

  • VARIETY STORY
  • KEMAS BILIK !
  • Yang Terindah
  • Tak Tahu Kenapa ?
  • Suka Duka is Cheerful
  • Tak Percaya..Dia call..
  • TAK saBo Eden !!
  • HAPPPY EID AL-ADHA
  • spend time if sempat..
  • Siapa yang anda pilih..

  • D' Credits
    Basecode : N.Afiqah
    Template : Inspirit's Baby
    Edited : AfiQah Leman