Mrs. Biggest Dream
About GUY !
Tuesday, 17 December 2013 • 21:43 • 0 comments
kebelakangan ni kenapa lhaa kawan aku sorang ni tak online sejak seminggu lalu . penat hari-hari aku tunggu IM dari dia . adakah dia busy ? atau sekarang dia kerja gn ayah dia ? hurm . ni lhaa masalah dia yang aku tak suka dari dulu lagi . buat sesuatu tak nak bagi tahu aku . tak pakai handfone lak tu ! geram lak aku ni . hurmmm .

yang satu lagi masalah lagi kata nak balik pada aku . tapi berjenuh aku tunggu macam tu jugak dia . aku yang banyak ingat kat dia berbanding dia . pleaseee lhaaa don't FAKE boleh tak ? kata ingat kat aku pe smue tapi hakikait itu mulut sahaja . tapi hati ? BULLSHIT ! arghhh . i hate like this guy . what spesies ? owhhh goshh !! how long for waiting you ? and pendam smue ni . hurmmm . betul lhaa kata nabila ni . better tinggalkan dia tak perlu tunggu dia . firasat aku betul kadang . mesti ada udang di sebalik batu smue ni . babi lhaa !! aku tak bodoh lagi lhaa tolol . jangan nak kolot sangat dalam smue ni . erghh !! aku pulak yang geram semua ni . hurmmm .

BLACKBERRY MESSENGER PROBLEM !



Masalah yang timbul dalam BBM kau pulak sekarang kira0kira 6 orang macam tu nakkan aku ? aduhai . bila single amek kau gedebuk sekali datang . hurmmm . siap luahkan perasaan . siap suruh aku ajdi miliknya lagi . baru kenal je kot . kenapa terburu-buru sangat ? aku was was dalam smue hal macam ni . aku takut ar kena permainkan lelaki . aku trauma akan semua ni . please understood me more what u think . nak menjalinkan sesuatu hubungan tu bukan satu dua hari bahkan menjamin lebih lama lagi . YA ! all people must want to be long in relationship . i'm not ready yet . sorry guy ! i wanna alone now .

Along 2014 futures coming .
1. i want to be solo women since 1 years
2. i want to stop playing with another guy !
3. i want stop smooooo .
4. i want to prove at all poeple in world that i can do it .
5. i want to be a goo and nice person for my parents and my life
6. i want a peacefully life yang tak pernah aku rasa selama ni .
7. i want freedom for another guy at outside
8. i want to change myself to be a good person .
9. i want learn how to understanding person and feeling and lover .
10. i want STOP THINKING ABOUT USELESS MAN !! or so on
11. i want thinking MORE ABOUT MY FUTURE .

terang lagi bersuluh apa aku nak selama ni . apa yang aku impikan aku tak nak ada gangguan jiwa raga perasaan smue tu kerana LELAKI ! aku nak solo dulu . aku nak keamanan . kalau ada lelaki yang dekat dengan aku . apa pun aku nak buat semua tak jadi . jangan sampai aku berubah terus k . sorry little my dear . haha . mama cakap tak mati kalau kita tak hidup dengan lelaki buat masa sekarang ni . please lhaa . aku nak FOCUS study weyhhhhh !! help to give some support to be strong in my life !! arghhh !! i must prove it . i know that i'm can do it !!

WECHAT PROBLEM 


NI pulak masalah nyerrr . haha . sebenarnye tak ada masalah pun . tapi sunyi sepi je telefone aku ni bila cuti sem maacam ni . hurmmm , bagus juga tak ada orang nak telefon . jimat kredit aku . hahaha . actually x d kredit pun . hahaha .bila wechat layan budak kolej aku je . hurm . tapi si dia . still block aku lagi . tu lhaa . aku rasa ada benda tak kena lhaa . senang lhaa kalau dia nak post gambar perempuan macam tu . hurmmm . aku masih terbayang lagi dorh . bila dia post macam tu . kenapa lhaa bodoh sangat seyhh !! kalau rasa tak boleh jaga hati aku tak pe nevermind . aku faham sangat . aku tahu kau bukan untuk aku lagi beb . aku nak cuba padamkan diri kau dari dalam hidup aku tapi asal ar susah sangat nak padam kan smue ni . hurmmm . aku tahu aku ganas . tapi ganas macam aku bohong ar tak ada taman hati ni . ke banggangan sangat lhaa kau . hurmmm . da malas aku nak cerita pasal lelaki . aku da malas sungguh aku cakap ni weyhh !! bukan berguna pun pada aku . da banyak aku mengalah kat semua ni . tolong bro ! gua da malas . nak jadi macam dulu KERAS HATI PUNYA ORANG !!! 

k lhaa . aku rAsa da merepek habis apa aku cakap tadi . tapi aku puas sebab meluahkan sesuatu tu . kalau aku luahkan kat kawan belum tentu dia nak simpan rahsia malah kena pijak dengan kawan . tak mahu semua ni . benci !!! aku tak suka bila dapat tahu kawan aku sendri yang akan tikam aku . tak derrr !! aku takut semua tu . bye ~ see u again website .


PASTFUTURE
Owner

Mrs.Biggest Dream
20 Years Old
I am Multimedia Students
AWKWARDANDWEIRD
Be Yourself
Taken By My Parents

Walkie Talkie



My Status
>> Milik SomeOne
date : 25 November 2014
at:11 p.m


>> Semester 2
date : 30 Disember 2014
at: 10a.m


>>Meet And Miss Him
date: 5 Januari 2015
at: 13.12pm

History

  • Non-Title ..
  • Happy tak semena..
  • Dia yang terakhir ....
  • VARIETY STORY
  • KEMAS BILIK !
  • Yang Terindah
  • Tak Tahu Kenapa ?
  • Suka Duka is Cheerful
  • Tak Percaya..Dia call..
  • TAK saBo Eden !!

  • D' Credits
    Basecode : N.Afiqah
    Template : Inspirit's Baby
    Edited : AfiQah Leman